Wunderbar

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign, 2018

Opgeleverd

Dynamische website met animaties. Ontwikkeld in Craft CMS

Wunderbar gaat de zorg van onderop veranderen. Zorgbehoevenden helpen met het organiseren van hun eigen zorg. Gewoon, zoals zij dat zelf voor zich zien. Waar zij hun eigen vertrouwde leven zoveel mogelijk kunnen voortzetten. Wunderbar faciliteert deze projecten. Inventariseert behoeften. Laat zien wat allemaal mogelijk is. Onderzoekt geschikte locaties. Regelt vergunningen en (mogelijke) subsidies. Ontwikkelt ruimten. Vindt geschikt personeel. Helpt bij exploitatie. En zelfs met het zoeken naar nieuwe kandidaten wanneer een van de bewoners wegvalt.

De vraag

Wunderbar heeft ons benaderd om samen met ontwerper Barry de Bruin hun bijzondere website te ontwikkelen. De wens was dat er verschillende lijntekeningen geanimeerd zouden worden.

Screenshot 2020 06 18 at 12 28 43

Onze oplossing

We hebben een aantrekkelijke en bijzondere website ontwikkeld met veel kleine animaties erin. Deze animaties hebben we via svg sprites, een soort repen met de verschillende slides van de animatie naast elkaar en dan in een masker afspelen en steeds met de breedte van het masker opschuiven. Net zoals destijds de laterna machica.

Wunderbar 2018 09 14 at 14 23 31

Ook geïnteresseerd in een website zoals deze?

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.