Diensten

Wij ontwerpen en ontwikkelen maatwerk websites, webapplicaties en e-commerce oplossingen voor bedrijven en organisaties. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Hieronder vind je precies waarvoor je bij ons terecht kunt.

Webdesign

Ben je op zoek naar een unieke website, die past bij jouw bedrijf en doelgroep? Het door ons gebruikte Craft CMS kunnen we tot op de pixel aanpassen en dat doen we dan ook. Zodat jouw website net zo uniek is als jouw bedrijf.

63 A7241

Webdevelopment

Het technisch realiseren van een ontwerp is een vak op zich. Want het moet niet ongeveer gelijk zijn aan het originele ontwerp, maar het moet kloppen tot op de pixel. En dat is precies waar wij voor gaan.

Interaction Design

Als een architect gaan we aan het werk. We tekenen de basis en houden rekening met alle functionaliteiten. We brengen de complexiteit terug naar eenvoud. Via een doordacht interaction design gaan we naar een doeltreffend ontwerp. We produceren zo min mogelijk restmateriaal: we maken wireframes waar nodig, maar doen het zonder waar het kan. Het middel moet geen doel op zich worden.

Consistency 86492eda46d437fbf18b6e2a24433ff2

Interface design

Je bent zover dat je weet wat je wilt en hoe je website, of webapplicatie zou moeten werken. Nu wordt het tijd voor het 'smoel' van je product: het interface design.

SEO

SEO (Search Engine Optimization), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is belangrijk om hoog te scoren in de zoekmachines. Beetje jammer als jouw prachtige website niet gevonden wordt, toch? Daarom houden wij bij het ontwerpen en bouwen van de website al rekening met de SEO eisen.

Onderhoud

Nadat je website live gegaan is, gaan de technische ontwikkelingen door. Om het Craft CMS veilig te houden en goed te laten functioneren, verschijnen er regelmatig updates. Bij het afnemen van een onderhoudsstrippenkaart of periodiek beheer abonnement controleren wij maandelijks op updates en als die beschikbaar zijn, voeren wij die uit.

MG 50552

Werkwijze

Zo doen we het

We voorzien jouw website of webapplicatie van een aantrekkelijk en begrijpelijk ontwerp, waarin jouw kennis en de onze samenkomen. Zo wordt jouw website of applicatie logisch in gebruik, heel mooi en vooral heel erg doeltreffend.

Hoe?

Met Craft CMS

Onze websites worden gemaakt met behulp van het Content Management Systeem Craft CMS. Nooit van gehoord? Dan wordt dat hoog tijd! Het systeem heeft het beste van veel andere systemen in zich: het is (daar is ‘ie weer!) gebruiksvriendelijk, veilig en makkelijk te updaten en het design is tot op de pixel aan te passen.

I love it when a plan comes together

— John 'Hannibal' Smith

Loading icon