Over

Mooi werk maken voor leuke klanten

Dat is wat we doen in een notendop. En dat doen we al sinds 2000. Eerst vanuit een pand aan de Schiedamse Vest als LFbr en sinds 2008 vanuit de Boomgaardsstraat 166 als PixelDeluxe Interaction Design.
In de loop van de jaren hebben we veel klanten blij kunnen maken met onze professionele dienstverlening. We zijn er trots op dat we met veel klanten al jarenlang samen mogen werken, met sommigen zelfs vanaf onze start.
En dat doen we al die jaren al vanuit dezelfde passie: gebruiksvriendelijk digitaal design tot op de pixel.

63 A6524

People ignore design that ignores people.

— Frank Chimoro, designer

wie we zijn

Het team

IMG 7062
Bob van Velzen

Frontend/backend developer

IMG 4546
Martijn La Feber

Eigenaar/aanvoerder

Cindy2020
Cindy van der Schee

Administratie

IMG 4551
Tom Faust

Developer

IMG 2290
Lisa van Dongen

Junior web developer

IMG 2287
Emirhan Altunkaya

Junior backend developer

63 A6885

Meeting white Al 24 jaar een webdesign
begrip in Rotterdam

PixelDeluxe is al 24 jaar een begrip in Rotterdam en daar buiten. We hebben veel klanten die al meerdere generaties websites door ons hebben laten maken. Daar zijn we trots op. We blijven ons ontwikkelen, waardoor we relevant blijven en zo groeien we met onze klanten mee.

Book Brede kennis over
meerdere onderwerpen

Remember Flash? Bij de introductie daarvan waren we al online, kan je het je voorstellen? We hebben dus al heel wat ontwikkelingen langs zien komen en door alle ervaring beschikken we inmiddels over een heleboel kennis op het grafische en digitale vlak. Deze kennis nemen we ieder project weer mee en zetten we in om onze klanten verder te helpen.

Seo Uitgebreide development omgeving

PixelDeluxe beschikt over een goed geoptimaliseerde development omgeving die is opgedeeld in drie delen: local, staging en production. In de local omgeving wordt de website ontwikkeld, in de staging of testomgeving kunnen aanpassingen veilig uitgetest worden, voordat we het live in productie doorvoeren. Dit alles loopt via een GIT-repository (versie-beheer). Hiermee kunnen we stabiel en verantwoord ontwikkelen en publiceren (deploy).

63 A6735

Tool box Digitaal
vakmanschap

Er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een goede website, webapplicatie of webshop. Zaken als veiligheid, esthetiek, doelgerichtheid, veelzijdigheid, performance en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke factoren, die PixelDeluxe met de verschillende specialisten in huis heeft.

Deal Gericht op een nauwe samenwerking

We werken graag samen met specialisten op allerlei vakgebieden, zoals ontwerp, marketing en communicatie, teksten, video, seo, apps, etc. Het is fijn om samen te werken met deze vakmensen om zo voor ieder project de juiste persoon in te kunnen schakelen. Samen weet je nu eenmaal meer.

Loading icon