Verkopen geheel op maat

Hebben jullie producten of diensten te koop en wil je geen standaard webshop, maar ben je op zoek naar een goed uitgekiende e-commerce oplossing dan ben je bij PixelDeluxe aan het goede adres.

producten of diensten verkopen

Je eigen webwinkel

Webwinkels zijn er in verschillende soorten en maten en voor allerlei verschillende producten of toepassingen. Het is goedkoper en eenvoudiger op te zetten dan een echte winkel. We ontwerpen en ontwikkelen een geheel naar jullie wens opgezette webwinkel die makkelijk in gebruik is en waarmee jullie direct omzet kunnen maken.

Pexels cottonbro 3944405
Screencapture cedgroep nl webwinkel 2020 05 04 10 11 52

Extra's

Het is mogelijk om met behulp van Craft CMS ook e-commerce oplossingen in te bouwen. Een website kan dan geheel zijn uitgevoerd met de volgende opties.

Besteloverzicht
Bekijk alle bestellingen van jullie klanten op één plek - zelfs onvolledige winkelwagentjes - in de intuïtieve en modulaire bestelindex.

Abonnementen

Voeg meer inkomstenstromen en productmogelijkheden toe met abonnementen. Winkels die zijn gebouwd met Craft Commerce kunnen terugkerende betalingen accepteren.

Dynamisch prijzen

Verleid jullie klanten met kortingen voor "meer kopen, meer besparen" en andere op voorwaarden gebaseerde dynamische prijsregels.

Benieuwd geworden?

Maak een afspraak om jullie case aan ons voor te leggen.

Loading icon