Websites

Ben je op zoek naar een unieke website, die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep? Het door ons gebruikte Craft CMS kunnen we tot op de pixel aanpassen en dat doen we dan ook. Zodat jouw website net zo uniek is als jouw bedrijf.

Een unieke website

Jouw bedrijf is bijzonder en dat wil je graag terugzien in je website. Goed nieuws: wij beperken ons niet tot themes of skins, maar maken unieke websites. Want iedere website moet herkenbaar en onderscheidend zijn.

Makkelijk onderhoud

Onze websites zijn aan de achterkant net zo gebruiksvriendelijk als aan de voorkant. Je kunt er dus direct mee aan de slag, zonder cursus of workshop. Da's mooi, want zo houd jij tijd over voor je bedrijf zelf.

Vakkundig gebouwd

Je mag van ons verwachten dat, als jouw website klaar is om live te gaan, hij ook daadwerkelijk gezien kan en mag worden. Op een desktop, maar ook op mobiel. En zijn er toch nog problemen, dan lossen we die natuurlijk op.

17359345 1442405592476925 8777251235812914093 o
Kwalitatieve websites

PixelDeluxe ontwerpt en maakt websites. Vanaf het eerste idee, via wireframes en het interaction design tot het uiteindelijke ontwerp. En daarna bouwen we ze, totdat ze helemaal lekker werken.

Gebruiksvriendelijk

Zo kunnen we gebruiksgemak aan de voor- en de achterkant van je website garanderen. Voor je doelgroep en dus ook voor jezelf. Want jij bent degene die hem gaat voorzien van inhoud. Nieuwsitems, producten, updates en foto’s plaatsen: na de oplevering ben jij aan zet. En dus kan het bijhouden van de website maar beter een leuk en makkelijk klusje worden. Want het bijhouden van je website is niet het enige dat je te doen hebt. Er moet ook nog gewerkt worden!

Het Craft CMS

Onze websites worden gemaakt met behulp van het Content Management Systeem Craft. Nooit van gehoord? Dan wordt dat hoog tijd! Het systeem heeft het beste van veel andere systemen in zich: het is (daar is ‘ie weer!) gebruiksvriendelijk, veilig en makkelijk te updaten en het design is tot op de pixel aan te passen.

Het stelt jou in staat om snel je website (of zelfs je webshop) te onderhouden. En dat gaat verder dan alleen teksten aanpassen: het systeem stelt je zelfs in staat om complete pagina's zelf in te delen en op te maken, door middel van contentblokken. Doordat de blokken door ons van een passende design zijn voorzien, blijft de vormgeving van de pagina altijd binnen de totale website passen. Het systeem biedt jou als gebruiker én ons als ontwikkelaars dus heel veel vrijheid.

Voor alle schermen

Geschikt voor mobiel, maar zonder mobiele versie. Onze websites worden altijd responsive vormgegeven, zodat ze er goed uitzien én goed functioneren op ieder beeldformaat. Jouw website is dus geschikt voor desktop, tablet en mobiele telefoon.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten komen uit alle sectoren van het bedrijfsleven, maar dat niet alleen. We werken ook voor musea, gemeentes, beroepsverenigingen en belangenorganisaties. Iedere instelling die echt waarde hecht aan de manier waarop hij op internet te vinden is, kunnen wij blij maken. En blije klanten... daar doen we het voor!

Ben je op zoek naar een te gekke nieuwe website?

We denken graag met je mee over een kop koffie.

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.