Voedselpioniers

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment

Opgeleverd

2020

Samen met onze partner ontwerpbureau Studio Brandenburg, hebben we een website ontwikkeld voor de Gemeente Rotterdam. De website geeft uitleg aan leerlingen en studenten wat er allemaal te doen is in de Food industrie in Rotterdam.

Bekijk de website

Thema's

De gemeente Rotterdam vroeg ons, Studio Brandenburg en PixelDeluxe om een website te ontwikkelen die een beter beeld geeft van wat er allemaal te doen is in de Food branche in Rotterdam en omstreken. Er is informatie te vinden binnen diverse thema's binnen de Food sector, zoals: Energie, Afval, Logistiek, Gezondheid en High-tech.

Voorbeelden

Door de vele voorbeelden krijgt de bezoeker van de website een beter beeld van wat er te doen is op het gebied van de levensmiddelensector. Een bedrijf dat met appelschillen leer maakt, een drijvende koeienstal of een champion kweker in de kelder van Tropicana.

Drempelvrije overheidswebsite

Overheidswebsites moeten tegenwoordig allemaal drempelvrij (WCAG 2.0) zijn uitgevoerd. Dit wil zeggen dat ook mensen met een visuele of auditieve beperking, de website ook goed moeten kunnen benaderen. Dus zo ook de website van Voedselpioniers. Dus wij hebben de website bedienbaar gemaakt via pijltjestoetsen en we hebben een voorleesfunctionaliteit ingebouwd.

Wil je ook een mooie website?

We horen graag je plannen.