Terug naar Tiengemeten

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign, 2017

Opgeleverd

Website met Craft CMS

Op het charmante eiland Tiengemeten heerst vooral rust en stilte… behalve op twee dagen in het jaar. Dan is het tijd voor het festival Terug naar Tiengemeten. Tijdens dit kleinschalige muziekfestival is het tijd voor: bootje varen, biertje drinken, bandje kijken. En daar hoort natuurlijk een website bij.

Bekijk de website
Tiengemeten lineup

De vraag

Er bestond al een website voor dit muziekfestival, maar de organisatoren waren niet tevreden. De website had niet genoeg uitstraling en de huisstijl van het festival, die al ontwikkeld was, was niet goed doorgevoerd op de website. Tijd voor vernieuwing.

Onze oplossing

In overleg met de organisatoren van het festival hebben we een concept gemaakt van de ideale website voor dit festival. Natuurlijk hebben we de bestaande huisstijl daarbij niet uit het oog verloren.

Dat een website voor een evenement als dit zeker responsive moet zijn, staat als een paal boven water. Bovendien zijn de acts belangrijk, maar moet het ook makkelijk zijn om de tickets te bestellen (via Ticketscript) en om snel alle informatie te vinden over het popfestival.

De website maakt gebruik van het Craft CMS, waardoor het voor de organisatie een koud kunstje was om de website zelf te vullen. En dat is fijn, want de website van een festival is natuurlijk nooit af!

Screencapture terugnaartiengemeten nl lineup dewolff 2020 09 22 11 45 45
2creencapture terugnaartiengemeten nl informatie veiligheid 2020 09 22 11 40 16

Het resultaat

De website TerugNaarTiengemeten.nl laat duidelijk zien wat je kunt verwachten op dit kleine popfestival: de wind in je haren, de zon op je bol, een biertje in je hand en heerlijke muziek in je oren. Wil jij erbij zijn? Na het zien van deze website wil je er natuurlijk bij zijn!

Wil je ook een mooie website?

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.