Studio Brandenburg

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment

Opgeleverd

Website in Craft CMS

We hebben de website gebouwd voor onze partner Studio Brandenburg. Op basis van hun ontwerp hebben we de website responsive gemaakt en eenvoudig onderhoudbaar gemaakt via Craft CMS 3.

Studiobrandenburg Werk

Over Studio Brandenburg

Studio Brandenburg is een zeer creatief ontwerpbureau dat is gespecialiseerd in onderwijs gerelateerde oplossingen, zoals schematische kaarten en websites, maar ook ander soort doelgroepen en ontwerpen. Daarnaast is eigenaar Maarten ook werkzaam in het zéér creatieve kunstenaarscollectief Mona Lisa's waarmee ze performance kunst maken met een meestal maatschappij kritische boodschap verpakt in een aantrekkelijk en verassend sausje.

Het resultaat

De website is hun portfolio waarbij per pagina eenvoudig door middel van paginablokken een pagina is op te bouwen. Een stukje tekst, een schermvullende afbeelding en dan een filmpje. Het kan allemaal, daarmee ben je vrij om per pagina te bepalen welke blokken je nodig hebt.

Studiobrandenburg Over

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon