MySun

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment

Opgeleverd

Webapplicatie in Craft CMS

Voor MySun heeft PixelDeluxe een webapplicatie ontwikkeld waarmee dealers van MySun zelf bestellingen van hun klanten kunnen opnemen via een afgeschermd gedeelte van de website. De website is een catalogus voor eindklanten en voor dealers een applicatie voor bestellingen. Onze partner Let The Brand Out heeft het ontwerp gemaakt en regelt de organisatie van dit project.

Bekijk de website
Screencapture mysun nl producten sonate uv 100 2020 06 10 16 46 43

Over

MySun is een groothandel en leverancier in zonneweringstoepassingen zoals zonneschermen of markiezen. Ze hebben over heel Nederland een groot dealer netwerk waarvoor ze op bestelling zonneweringstoepassingen samenstellen en leveren aan de dealers.

Webapplicatie

De website is primair bedoelt om eindklanten te interesseren voor de zonnewerings oplossingen van MySun. Alle verschillende oplossingen zijn te vinden op deze website. Zodra een dealer inlogt op de website via een tablet, wordt er een bestelmodule geactiveerd waarmee zij ter plaatse kunnen opmeten en direct de gewenste zonnewering bestellen. Deze komt dan bij MySun binnen die deze bestelling in behandeling neemt en bij iedere order kan aangeven wat de status is, zodat zowel MySun zelf als de dealer weten hoever het staat en wat men de eindklant kan vertellen.

Fijn dat alles op één plek kan worden onderhouden. Zo kunnen mijn klanten hun klanten beter bedienen.

— Paul de Bruin, directeur MySun

Onze oplossing

We hebben een responsive webapplicatie ontwikkeld die te gebruiken is op een tablet of desktop computer. De bestelcomponent heeft de mogelijkheid om als dealer zelf de zonnewering te configureren waar dan automatisch de juiste meer- of minderprijzen bij elkaar worden opgesteld.

Screencapture mysun nl overons 2020 06 10 16 48 05

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon