Holland Lift

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Meertalige website in craft CMS 3

HollandLift heeft ons gevraagd hun nieuwe meertalige website te ontwerpen en ontwikkelen. HollandLift is een Nederlandse fabriek voor schaarliften en de wens was om hun assortiment aan verschillende schaarliften beter te presenteren aan hun prospects en klanten.

Kennis en nieuws delen

Uit de eerste gesprekken brainstorm sessies werd duidelijk dat Holland Lift haar klanten veel kennis en diensten te bieden heeft. Het bedrijf is namelijk al jaren koploper op het gebied van technische innovaties maar staat hier niet voldoende om bekend.

Om hier verandering in te brengen hebben we op de homepage van de website een element geplaatst waar de nieuwste en meest duurzame schaarliften gepresenteerd worden. Zo zien bezoekers direct waar het bedrijf voor staat: innovatie.

Verder hebben we een nieuwssectie ontworpen waar Holland Lift kennis, nieuwsberichten en innovaties aan toe kan voegen en via social media kan delen.

Screencapture hollandlift nl schaarhoogwerkers 2022 01 31 10 50 35

Heel fijn dat we nu al onze schaarliften op de juiste manier kunnen presenteren.

Screencapture hollandlift nl schaarhoogwerkers hl 220 e12 specificaties 2022 01 31 10 59 52

Een menselijke uitstraling

Ondanks dat Hollandlift al bekend stond om haar klantvriendelijke en deskundige personeel, kwam het menselijke nog niet terug op de oude website. Daarom hebben we er samen met Matzwart voor gezorgd dat de nieuwe website dit wel uitstraalt. Zo staan de medewerkers van Holland Lift nu meer meer op de voorgrond in de foto’s en video’s en hebben wij een 'Over ons' sectie aangemaakt waar het mooie verhaal van Holland Lift uitgebreid verteld wordt.

DSC08889

Alle informatie makkelijk te vinden

We hebben de website zo ingericht dat de klanten in zo min mogelijk stappen vinden wat ze zoeken. Hoe we dit hebben gedaan? Door extra aandacht te besteden aan verschillende menu’s en overzichtpagina's.

De juiste hoogwerker kan je vinden door gebruik te maken van een prettig werkend filter component. Verschillende diensten hebben hun eigen detailpagina die te bereiken is via een overzichtspagina met tegels en afbeeldingen of iconen. Verdere hebben informatieve secties op de website een simpel menu in beeld, zodat je altijd overzicht houdt en makkelijk door de verschillende onderwerpen kan bladeren.

Screencapture hollandlift nl toepassingen 2022 01 31 11 00 37

Wil je ook een mooie website?

Laat ons weten waar we bij kunnen helpen.

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.