Herberg Tiengemeten

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign, 2017

Opgeleverd

Responsive website met Craft CMS

Herberg Tiengemeten is een hotel, restaurant en camping op het kleinste bewoonde eiland van Nederland, midden in het Haringvliet. Aangezien het hele eiland maar een handjevol bewoners heeft, is het een heerlijke plek om te onthaasten. De website is het belangrijkste communicatiemiddel van de Herberg en wordt ook gebruikt voor de reserveringen.

Bekijk de website

De vraag

De huidige website, die wij ook voor de Herberg mochten maken, was inmiddels aan een grondige opfrisbeurt toe. Bovendien was mobiel nog niet echt belangrijk toen deze eerste website gemaakt werd, maar dat is in 2017 wel anders. Hoog tijd voor een responsive website, dus!

Screencapture herbergtiengemeten nl openingstijden 2020 08 28 14 41 36

We merken dat we sinds de nieuwe website meer boekingen hebben

— Hans en Maya, Herberg Tiengemeten

De oplossing

Aangezien de Herberg al een goed bezochte website had, wisten de eigenaren dus ook welke secties goed werkten en wat ze graag veranderd wilden hebben. In overleg met hen hebben we dan ook een plan gemaakt voor de inrichting van de deze nieuwe site.

Het blijft essentieel voor ons om goed in gesprek te gaan met de mensen achter het bedrijf, want zij vertellen het verhaal dat terug moet komen in de website.

Op basis van dit plan hebben we de website voorzien van een nieuwe vormgeving en hebben we de website technisch gerealiseerd. Natuurlijk hebben we hierbij gebruik gemaakt van het gebruiksvriendelijke Craft CMS. Na een korte introductie in het CMS hebben Maya en Hans hun website helemaal zelf kunnen vullen. Het is voor hen heel belangrijk dat ze snel aanpassingen kunnen doorvoeren aan hun eigen website, zonder lastige handelingen te hoeven verrichten. Ze hebben namelijk een hotel, restaurant en camping te runnen!

Hb camping

Het resultaat

Het is een overzichtelijke, aantrekkelijke website geworden waarmee de Herberg weer voor de dag kan komen. Dankzij de goeie teksten en het prachtige beeldmateriaal is het een plaatje om naar te kijken en nodigt het zeker uit om naar het prachtige Tiengemeten te gaan. Voor een dagje… een nachtje… of zelfs een korte vakantie!

Ook geïnteresseerd in een website zoals deze?

Neem gerust, en natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.