eQuse

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Interaction design, 2017

Opgeleverd

Compleet UX traject incl. HTML/CSS templates

eQuse is een aanbieder van een online kwaliteitssysteem. Dit systeem helpt organisaties om ISO certificeringen te borgen en documenten, processen en taken goed te organiseren.

De vraag

De webapplicatie van eQuse is een uitgebreid systeem, dat voor veel verschillende bedrijven een goede oplossing is om hun kwaliteit te waarborgen. Het systeem is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een uitgebreide verzameling apps, waarbij de flow van het systeem voor de gebruiker niet meer altijd even duidelijk is.

eQuse heeft ons in de arm genomen om een goede basis te maken voor het bestaande systeem, waarbij het voor de verschillende gebruikers altijd duidelijk zal zijn hoe het systeem gebruikt moet en kan worden.

eQuse Werkomgeving Dashboard
Equse Flow

Onze oplossing

Een webapplicatie als eQuse groeit in de loop van de tijd en mondt dan vaak uit in een systeem waarin heel veel mogelijk is, maar dat qua werking niet (meer) goed aansluit op de wensen van de gebruikers. In zo'n geval loont het om een nieuw interaction design te maken, zodat het systeem, vanuit de bestaande werking, een nieuwe en gebruiksvriendelijke flow kan krijgen.

We zijn gestart met een inventarisatie van het systeem, de gebruikers, de gebruikers- en bedrijfsdoelen. In overleg met eQuse hebben we bepaald waar we vooral aan zouden gaan werken, zodat we onze beschikbare uren zo efficiënt mogelijk konden besteden.

Al benieuwd geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust, en natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Loading icon