Company Webcast

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Interaction design, 2010

Opgeleverd

UI/UX design templates

Company Webcast is een bedrijf dat live webcasts, webinars en lectures faciliteert. Bijvoorbeeld kwartaalcijfer presentaties van beursgenoteerde bedrijven of lessen in beleggen. Ook vergaderingen van gemeentes en provincies worden live uitgezonden en door hen digitaal toegankelijk gemaakt.

Bekijk de website

De vraag

In de loop van de jaren, sinds 2010, hebben we diverse vragen gekregen om een suite van verschillende tools voor ze uit te werken. Dit begon met een uitzendingenwidget die overheden konden insluiten in hun eigen website en waar men eenvoudig alle live uitzendingen kon kijken of terugkijken. Verder hebben we een webinarportal ontwikkeld, een videoplayer uitgewerkt, een moderatietool voor de regie en een timeline editor om webcasts later te editen en van extra context te voorzien.

CWC No Chat

Onze oplossing

We hebben steeds goed de vraag en wensen aangehoord en daarmee zijn we aan de slag gegaan. Als het nodig was ontwikkelde we schetsen of wireframes en daarna ontwikkelden we pixelprecieze ontwerpen van alle stadia en functionaliteiten, zodat zij dit goed konden opnemen in hun palet van applicaties.

Cwc Moderatietool
Cwc Live Manager V6

Het resultaat

Met Company Webcast hebben we een partij die al jaren erg gelukkig is met de ontwerpen die wij met hen samen ontwikkelen. Altijd rekening houdend met technische randvoorwaarden en de wensen van de eindgebruiker.

Ben je op zoek naar een interaction design voor jouw project?

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.