Boonk van Leeuwen Advocaten

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign, 2016

Opgeleverd

Responsive website met Craft CMS

Boonk Van Leeuwen is een echt Rotterdams advocatenkantoor. Ze zetelen in het Groothandelsgebouw. Ze zijn gespecialiseerd in alles wat met havengerelateerde zaken te maken heeft, zoals scheepvaart, logistiek en handel.

Bekijk de website

De vraag

De toenmalige website van Boonk Van Leeuwen Advocaten was verouderd en kwetsbaar geworden voor hacking aanvallen. Helaas waren ze daar zelfs al slachtoffer van geworden. Ze kwamen bij ons met de vraag of wij hen konden helpen met een nieuwe, veilige website. Maar natuurlijk!

Screenshot 2020 09 22 at 12 00 53

De oplossing

In overleg met MASS, hun systeembeheerder, hebben we besloten de hosting van de website te verhuizen naar een betrouwbare hostingpartij en hebben we ervoor gezorgd dat de website goed beveiligd werd.

Daarna hebben we op basis van het ontwerp van de oude website een responsive versie ontworpen en gebouwd, zodat de website nu op schermen van alle formaten goed bruikbaar is. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van het gebruiksvriendelijke Craft CMS.

Boonkvanleeuwen Contact

Het resultaat

We hebben een aantrekkelijke en representatieve website gemaakt die een horizontale flow heeft en daarmee anders is dan veel andere websites. Het was een leuke uitdaging voor ons om zo'n 'dwarse' website toch geheel responsive te maken.

Boonk van Leeuwen Advocaten heeft nu een veilige website, die bruikbaar is op alle beeldschermformaten en de identiteit van het kantoor goed weergeeft.

Hebben we je interesse gewekt?

En ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.