Atim

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment

Opgeleverd

Dynamische website in Craft CMS met koppeling met CRM-pakket

Atim is een bedrijf dat Ondernemingsraden van grotere organisaties traint om een betere OR te worden. PixelDeluxe heeft samen met de ontwerpers van Studio Brandenburg het concept ontwikkeld. Verder hebben wij de technische ontwikkeling gedaan.

Bekijk de website

Een bijzonder ontwerp

Het ontwerp was voor ons een heerlijke uitdaging. We hebben er voor gezorgd dat de website qua responsiveness zich goed aanpast aan de groottes van de webbrowser. We hebben hiervoor een 12-koloms grid volbreed opgeknipt en onderverdeeld, zodat het ontwerp op alle schermen goed overeind blijft.

De webpagina's hebben soms links en rechts uitgevulde foto's en die maken het gebruik van een gewone 12-koloms grid complex, daarom deze oplossing.

Atim Website 1
Atim Website 2

Koppeling met cursus-bestelsysteem

De website heeft een actieve API koppeling met het externe cursus-bestelsysteem van Atim. Per cursus beheert Atim de marketing informatie en koppelt daar de administratieve informatie aan uit het cursus-bestelsysteem. Zo hoeft de marketing informatie maar een maal goed ingevuld te worden en zal vervolgens steeds actuele informatie te zien zijn over waar, wanneer en kosten. Deze zijn vervolgens ook te bestellen en dan wordt er een bestelling weer in het cursus-bestelsysteem.

Onze oplossing

Het is een mooie, bijzondere website geworden die door diverse specialisten tot een prachtig eindresultaat is gemaakt waar we allemaal trots op mogen zijn.

Atim Website 3

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon