ALP Maritime

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment, 2018

Opgeleverd

Responsive website in Craft CMS 3 met API koppeling met iPad app

Samen met onze partner L5 heeft PixelDeluxe de website ontwikkeld voor ALP Maritime. De website is door onze klant geheel zelf te onderhouden en voedt ook realtime de iPad app van ALP Maritime met nieuwe projecten. De app is ontwikkeld door Impart.

Bekijk de website

Zwaar transport over zee

ALP Maritime is specialist op het gebied van oceaanslepen, offshore positionering en afmeer- of drijvende platforms, zwaar transport en bergingsactiviteiten. Ze werken met de beste vloot die de maritieme sleep- en transportindustrie te bieden heeft.

Alp Fleet Detail

Ze hebben ons fantastisch geholpen om onze droomwebsite waar te maken.

— Gerrit-Jan Fidder, ALP Maritime

Alp Projects

Het resultaat

PixelDeluxe heeft voor ALP Maritime een website gemaakt die helemaal aansluit op hun wensen. Het CMS is eenvoudig te bedienen en alle content is te beheren op een plek. Al hun foto's, projectgegevens, specificaties van de schepen zijn hier in te stellen en worden automatisch op de website getoond. Ook als men een PDF download staan deze actuele gegevens erin. Tevens wordt alle informatie uit de website via een externe koppeling doorgegeven aan de app.

Als er vanaf de app informatie wordt opgevraagd over een schip of een selectie van projecten, wordt de aanvraag gestuurd naar de website, die vervolgens een mail stuurt naar opgegeven e-mailadres.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon