Orffa

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Meertalige Craft CMS 4 website

We zijn verheugd om onze nieuwste gezamenlijke creatie met Green Communicatie te presenteren: de dynamische en innovatieve, meertalige website voor Orffa, een wereldleider in de ontwikkeling en distributie van speciale toevoegingsmiddelen voor diervoeding. De website ondersteunt zes talen: Engels, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Russisch, waarmee Orffa een breed en internationaal publiek kan bereiken.

Bekijk de website
Screenshot 2023 07 19 at 20 22 37

Hubspot CRM integratie

De website is gebouwd op het robuuste platform van Craft CMS 4, dat ons de flexibiliteit gaf om een aangepaste oplossing te creëren die perfect aansluit bij de unieke behoeften van Orffa. Maar wat deze website echt bijzonder maakt, is de naadloze integratie met Hubspot.

Dankzij deze integratie, kan elk contactmoment dat via de website tot stand komt, efficiënt worden beheerd en geoptimaliseerd. Bovendien is er een speciale functie geïmplementeerd die, op basis van het gekozen land en de taal van de bezoeker, de communicatie tot stand brengt met de juiste specialist binnen Orffa. Hierdoor kan Orffa zorgen voor een gepersonaliseerde en doeltreffende klantenservice.

Screenshot 2023 07 19 at 21 31 00
Pexels matthias zomer 422202
Screenshot 2023 06 08 at 16 29 43

Snel en goed vindbaar

Maar we hebben ons niet alleen gericht op gebruikerservaring en functionaliteit. Achter de schermen hebben we ervoor gezorgd dat de website van Orffa technisch geoptimaliseerd is voor zowel snelheid als SEO. Dankzij geavanceerde optimalisatie laadt de site razendsnel, wat bijdraagt aan een vloeiende en aangename gebruikerservaring. Tegelijkertijd hebben we ervoor gezorgd dat de site vanuit technisch oogpunt volledig SEO-vriendelijk is, waardoor Orffa beter zichtbaar is in de zeer competitieve online omgeving.

Digitale transformatie

Dit project illustreert onze capaciteit om complexe, op maat gemaakte oplossingen te leveren die de digitale potentie van onze klanten maximaliseren. We zijn er trots op dat we Orffa hebben kunnen bijstaan in hun digitale transformatie en we kijken uit naar verdere samenwerkingen.

Screenshot 2023 07 19 at 20 22 37

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon