CBE Languages

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign, 2017

Opgeleverd

Tweetalige e-commerce website in Craft CMS

CBE Languages is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het geven van taallessen in Engels en Nederlands. Bijvoorbeeld Expats, mensen die komen wonen in Nederland of gaan emigreren of studenten kunnen hun taalvaardigheid opvijzelen.

Bekijk de website
Cbe Screenshot2

De uitdaging

CBE Languages heeft ons gevraagd om een e-commerce website te ontwikkelen waarbij prospects zelf hun niveau kunnen testen en daarna ingeschaald worden voor een bepaald niveau en die dan vervolgens zelf kunnen bestellen via iDEAL of creditcard.

Cbe Screenshot3

Keuzehulp

De bezoekers van de website worden geholpen bij het maken van hun keuze door gebruik te maken van handige keuzehulp tegels in de website. Zo worden ze in een flow meegenomen dat resulteert in conversie.

We zijn erg blij met de website. We hebben meer klanten die meer afnemen.

— Emma Gill, directrice

De oplossing

De website is gemaakt in Craft CMS 3 met Commerce. De mensen van CBE kunnen precies bijhouden welke klant welk product heeft gekocht. Dit geeft veel stroomlijning in het proces met alle positieve gevolgen van dien.

Cbe Screenshot4

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon