Professioneel webdesign in Rotterdam

Welkom bij Pixeldeluxe, jullie partner voor professioneel webdesign in Rotterdam. Wij helpen bedrijven en organisaties om online succes te behalen met op maat gemaakte websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Pexels heelaz 1236533

Waarom kiezen voor Pixeldeluxe?

Creatief en innovatief design

Bij Pixeldeluxe geloven we in de kracht van creativiteit en innovatie. Ons team van ervaren webdesigners zorgt ervoor dat jullie website opvalt en perfect aansluit bij jullie merkidentiteit. Of je nu een minimalistisch design wilt of een gedurfde en kleurrijke uitstraling, wij kunnen het realiseren.

Gebruiksvriendelijkheid (UX)

Een goede website moet niet alleen mooi zijn, maar ook gebruiksvriendelijk. We richten ons op een optimale gebruikerservaring (UX) door intuïtieve navigatie, snelle laadtijden en een responsief ontwerp dat werkt op alle apparaten, van desktop tot mobiel.

Lokale expertise in Rotterdam

Als Rotterdams bedrijf begrijpen we de lokale markt en kunnen we inspelen op de specifieke behoeften en wensen van uw doelgroep. We zijn altijd beschikbaar voor een persoonlijke ontmoeting en werken nauw met u samen om jullie visie tot leven te brengen.

Op maat gemaakte oplossingen

Bij Pixeldeluxe bieden we geen standaardoplossingen. Elke website die we ontwerpen is uniek en op maat gemaakt om aan jullie specifieke eisen en doelstellingen te voldoen. Van kleine bedrijfswebsites tot complexe e-commerce platforms, wij hebben de expertise om het te realiseren.

Onze webdesign diensten

Responsive Webdesign

In het huidige digitale tijdperk is het cruciaal dat uw website goed functioneert op alle apparaten. Wij ontwerpen websites die er geweldig uitzien en perfect werken op zowel desktops, tablets als smartphones.

SEO Geoptimaliseerd

Een mooie website is niets waard als deze niet gevonden wordt door uw doelgroep. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat u hoger scoort in de zoekresultaten en meer verkeer naar uw site trekt.

Content Management Systeem (CMS)

Wij werken met een van de beste content management systemen (CMS) genaamd Craft CMS, zodat u eenvoudig zelf jullie website kunnen beheren en updaten zonder technische kennis.

Onderhoud en support

Onze dienstverlening stopt niet na de lancering van jullie website. We bieden uitgebreide onderhouds- en supportdiensten om ervoor te zorgen dat jullie website altijd up-to-date en veilig blijft.

Laat jullie bedrijf groeien met Pixeldeluxe

Zijn jullie klaar om jullie online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we voor jullie kunnen betekenen.

Loading icon