ZCN Vervoer

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Website met Craft CMS 3

ZCN is al een aantal jaar klant bij ons. In 2018 hebben we een website ontworpen voor het bedrijf en sindsdien is de functie van de website veranderd. Ondanks dat de stijl niet echt gedateerd was, is de behoefte naar een overzichtelijker ingerichte site die meer responsive is gegroeid. Tijd dus voor een herontwerp, dit is het resultaat.

Bekijk de website

Een verfrissend ontwerp

Het eerste wat opvalt als je de oude website kent is natuurlijk het nieuwe ontwerp. Het is een website die we een vriendelijke en corporate uitstraling gegeven hebben. Aangezien de nieuwe website van ZCN veel informatie bevat, moest het ontwerp ook functioneel zijn en overzicht bieden. Hierom hebben we op de homepage een handige wizard geplaatst met een auto-complete dropdown functionaliteit om bezoekers snel op weg te helpen naar de juiste pagina’s.

Screencapture zcnvervoer nl diensten wmo vervoer 2021 12 01 15 31 27

Een fijne website die je snel helpt met het vinden van de juiste informatie.

— Een gelukkige gebruiker

Gebouwd met Tailwind

Iets wat in tegenstelling tot het nieuwe ontwerp niet zichtbaar is, is dat deze website gebouwd is met Tailwind. Dit is een relatief nieuw framework dat voor onze developers prettig is om mee te werken en een hoop nieuwe mogelijkheden biedt voor onze ontwerpers en uiteindelijk ook voor de gebruikers.

Screencapture zcnvervoer nl app 2021 12 01 15 48 28

Wil je ook zo'n website?

Is je interesse gewekt en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Screencapture zcnvervoer nl contact 2021 12 01 15 30 18

Belangrijke features

Noemenswaardige eigenschappen van de nieuwe website van ZCN zijn:

Dat deze toegankelijker is voor bezoekers met een visuele beperking. Dit uit zich in twee opties die zijn toegevoegd aan de header van de website. Deze opties stelt de gebruiker in staat het lettertype te vergroten en het contrast van de website verhogen.

Onze klant kan, momenteel nog als een van de weinigen, niet alleen de pagina's voor een groot deel zelf inrichten, maar ook bepalen welke onderdelen een achtergrondkleur moeten krijgen en hoeveel ruimte een element nodig heeft. Hierdoor kan informatie nog beter gegroepeerd worden dan voorheen en dit maakt deze website nog overzichtelijker.