Vloeistof

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Responsive website in Craft CMS 3

Onze partner Dat Merkje heeft ons gevraagd een meertalige website te ontwikkelen voor dansgezelschap Vloeistof. We hebben een moderne, overzichtelijke website ontworpen en gerealiseerd waarin alle informatie mooi wordt gepresenteerd en handig te onderhouden is.

Bekijk de website

Over Vloeistof

Vloeistof is een dansgezelschap dat haar performances veelal doet in alledaagse omgevingen, zoals op straat of op andere locaties. Door hier de optredens te doen wordt een normale plek ineens een speciale omgeving waar bijzondere dingen gebeuren die een grote indruk achterlaten.

Screencapture vloeistof nl over over vloeistof 2020 05 04 10 42 51

Fijn dat we alles kwijt kunnen in de website en ons beeldmateriaal komt supermooi uit.

— Yuri Bongers en Anja Reinhardt, Vloeistof

Screencapture vloeistof nl agenda 2020 05 04 10 43 09

Onze oplossing

De website is volgens een strak stramien ingericht met een stijlvol kleurpallet en in het oogspringende componenten die ieder een eigen vormgeving hebben en die samen op iedere pagina een verzorgd beeld laten zien.

Het hele aanbod van Vloeistof is overzichtelijk ontsloten. Er is per voorstelling te zien wie er meespeelt en waar men deze voorstelling kan zien en wanneer. Via de agenda is dit in één oogopslag te zien en is er ook te filteren op soort voorstelling.

Al benieuwd geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust, en natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op.