Varatti

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Vue website met API koppeling

We zijn verheugd om onze nieuwste prestatie te presenteren: de innovatieve single page application voor BuildMyVaratti.com, gebouwd met het krachtige Vue.js framework. Dit project illustreert onze expertise in het creëren van interactieve en dynamische webervaringen die de gebruiker centraal stellen.

Bekijk de configurator

Je droomboot samenstellen

Met BuildMyVaratti.com hebben we een geavanceerde online bootconfigurator ontwikkeld die klanten in staat stelt om hun droom Varatti speedboot te ontwerpen. Gebruikers kunnen de kleuren van het dek, de romp, het interieur en meer aanpassen, en zelfs kiezen of ze een tower op hun boot willen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de flexibiliteit en responsiviteit van Vue.js, waardoor we een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring kunnen bieden.

Screenshot 2023 06 08 at 16 41 17
Screenshot 2023 06 08 at 16 42 19

Aandacht voor detail

Voor dit project hadden we het genoegen om samen te werken met onze opdrachtgever Klaas Nienhuis, een zeer getalenteerde 3D visualizer. Klaas heeft de boten in 3D gemodelleerd en voorzien van texturen in lagen, wat bijdraagt aan de realistische en gedetailleerde weergave van de boten in de configurator.

Het resultaat is een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Ongeacht het apparaat of de schermgrootte, de BuildMyVaratti.com website levert een consistente en plezierige gebruikerservaring, dankzij ons responsieve ontwerp en aandacht voor detail.

Koppelingen en automatisering

Verder hebben we een koppeling met een salespakket toegevoegd, zodat de gewenste configuraties direct kunnen worden ingeschoten en door klanten daadwerkelijk kunnen worden besteld. Ook worden er automatisch afbeeldingen afgebakken die gebruikt kunnen worden voor deelfunctionaliteit in social media platforms.

We zijn bijzonder trots op dit project en we zijn ervan overtuigd dat het de online aanwezigheid van BuildMyVaratti.com naar een hoger niveau tilt. Als u op zoek bent naar een vergelijkbare oplossing voor uw bedrijf, nodigen we u uit om het project op BuildMyVaratti.com te bekijken en te ervaren hoe we technologie kunnen inzetten om uw visie tot leven te brengen.

Screenshot 2023 06 08 at 16 43 03

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon