Gezond werken in de Waterbouw

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign, 2016

Opgeleverd

Website met Craft CMS

Waterbouw heeft ten doel om iedereen die werkzaam is in de waterbouw te verenigen en hun belangen te behartigen op het gebied van arbeid en welzijn. We hebben eerder websites voor ze gemaakt tot volle tevredenheid.

Bekijk de website

De vraag

In het kader van gezond werken in de waterbouw is PixelDeluxe gevraagd om mee te denken om een website op te zetten waar alle betrokkenen informatie kunnen vinden over preventie, behandeling en scholing op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn in de waterbouwsector.

Waterbouw werkgevers

Onze oplossing

Wij hebben een responsive website ontworpen en ontwikkeld die eenvoudig te onderhouden is via het zeer gebruiksvriendelijke Craft CMS. Door middel van categorieën kunnen eenvoudig diverse soorten pagina's worden aangemaakt die automatisch op de juiste plekken terugkomen. Hierdoor kunnen bepaalde pagina's op meerdere plekken in de website gevonden worden.

Jullie hebben een tevreden klant! Op naar het volgende project.

— Lea van Vlier - O&O Fonds Waterbouw

Waterbouw loopbaan

Het resultaat

Het is een prachtige website geworden met veel illustratief beeldmateriaal uit het werkveld van baggeraars en soortgelijke waterbouwbedrijvigheid.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon