Drumbook Online

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

UX, webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Craft CMS webapplicatie met abonnementen functionaliteit

We zijn trots om onze nieuwste prestatie te presenteren: de innovatieve webapplicatie voor Drumbook Online, gebouwd met het geavanceerde Craft CMS 4. Dit project toont onze expertise in het creëren van dynamische en interactieve webervaringen die de gebruiker centraal stellen.

Bekijk de website
Screenshot 2023 07 20 at 11 20 51

Online drumles platform

Voor Drumbook Online hebben we een geavanceerd online drumles platform ontwikkeld dat drummers in staat stelt om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan drumoefeningen en meespelen met bekende hits, allemaal mogelijk gemaakt door de flexibiliteit en responsiviteit van Craft CMS 4.

Screenshot 2023 07 20 at 11 21 15
Screenshot 2023 07 20 at 11 19 23

Naadloze en plezierige leerervaring

We hebben nauw samengewerkt met het team van Drumbook Online om een platform te creëren dat niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook visueel aantrekkelijk. Met multicam-opnames van alle drumoefeningen en een intuïtieve gebruikersinterface, biedt Drumbook Online een naadloze en plezierige leerervaring voor drummers van alle niveaus.

Gebruiksgemak voorop

Het resultaat is een webapplicatie die snel laadt, gemakkelijk te navigeren is en die de gebruikers van Drumbook Online een uitstekende online ervaring biedt. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de website volledig responsief is, zodat deze er geweldig uitziet en perfect werkt op alle apparaten en schermgroottes. De abonnements component zorgt ervoor dat betalingen automatisch maandelijks of jaarlijks worden geïncasseerd via Stripe.

Screenshot 2023 07 20 at 11 23 42
Drum book online 5521
Screenshot 2023 07 20 at 11 21 28

Doorgroeien

We zijn bijzonder trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om samen modulair te bouwen aan deze webapplicatie met veel potentie. Bekijk het project op DrumbookOnline.nl en ervaar zelf de kwaliteit en aandacht voor detail die we in elk project stoppen.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon