CED Groep

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Interaction design en webdevelopment

Opgeleverd

Website en webshop met API koppeling met ERP pakket

PixelDeluxe heeft voor onderwijsspecialist CED-Groep een website met e-commerce oplossing ontwikkeld, waarbij alle producten en cursussen worden gesynct via een maatwerk API koppeling met hun ERP-pakket AllSolutions. Bestellingen worden via de koppeling in AllSolutions gezet waarna het bestellingsproces verder in werking wordt gezet. Samen met onze partner L5, die het concept en vormgeving hebben gedaan, een heel uitgebreide multifunctionele website ontwikkeld.

Bekijk de website

Veelzijdige website

De website heeft een aantal onderdelen die door CED-Groep zelf zijn in te vullen, dankzij het gebruiksvriendelijke Craft CMS. Deze onderdelen zijn eenvoudig te koppelen aan de juiste categorieën en komen op deze manier automatisch als tegels op diverse plekken terug, waardoor de verschillende doelgroepen in één oogopslag een overzicht hebben van het aanbod, de diensten, de informatie en oplossingen die CED-Groep ze kan bieden.

Screencapture cedgroep nl advies jonge kind 2020 05 04 10 09 23

Wat een verademing om met de jongens van PixelDeluxe samen te werken!

— Yvonne Lockhorst, Applicatiebeheer

Screencapture cedgroep nl over ons wie zijn wij onze kern 2020 05 04 10 39 44

Over CED-Groep

CED-Groep is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van onderwijsmethodes en toepassingen voor het onderwijs. Van jonge kinderen tot aan het MBO alsook speciaal onderwijs of onderwijs voor mensen met een migratieachtergrond.
Bekende producten zijn bijvoorbeeld Nieuwsbegrip en Sil op School.

Screencapture cedgroep nl 2020 05 04 10 07 17 copy

API koppeling

PixelDeluxe heeft een maatwerk API koppeling ontwikkeld waarbij dagelijks het complete producten en cursussen aanbod wordt gesynct met de website en de ERP applicatie AllSolutions. Met AllSolutions wordt de hele organisatie ontsloten, zoals de administratie en het producten-/diensten- en cursusaanbod. En ook de workflow afhandeling. Met andere woorden, het hart van de organisatie.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon