BO Akkerbouw

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Website met Craft CMS 3

Brancheorganisatie Akkerbouw heeft ons gevraagd een nieuwe website voor ze te ontwerpen en ontwikkelen op basis van een bestaande huisstijl. In samenspraak met de ontwerpster van hun huisstijl hebben we een mooi ontwerp voor de website opgezet. Zoals altijd hebben we weer veel aandacht besteed om de vormgeving pixelprecies over te zetten in het uiteindelijke resultaat.

Bekijk de website

De vraag

De vraag was om een website te ontwikkelen die vrij in gebruik was en zelf eenvoudig aan te passen of aan te vullen. Er is een module ontwikkeld met onderwerpen die automatisch als aanklikbare cirkels worden getoond. Deze worden opgebouwd op basis van het aantal subpagina's die onder deze sectie vallen.

Kennisbank

Zo was er ook de wens om een Kennis en Innovatiegedeelte aan de website toe te voegen die eenvoudig in het gebruik is voor de doelgroepen van BO Akkerbouw. Zo kunnen bezoekers eenvoudig het juiste project vinden uit een lijst projecten die BO Akkerbouw heeft gedaan. Door middel van filters en sorteringsmogelijkheden is binnen een paar kliks de juiste voorgetoverd.

Resultaat

Het resultaat is een mooie en goed uitziende website met prachtig beeldmateriaal wat er voor zorgt dat wij erg trots zijn op het eindresultaat.

Wil je ook zo'n mooie website?

Laat je gegevens achter als we iets voor je kunnen betekenen!