Blik

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment

Opgeleverd

Craft CMS website

Wij zijn trots om te mogen aankondigen dat we de gloednieuwe website voor Blik hebben gebouwd! Met behulp van het innovatieve Craft CMS 4, hebben we een dynamische, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website ontwikkeld die de unieke merkidentiteit van Blik weerspiegelt. Blik is verantwoordelijk voor het prachtige ontwerp.

Bekijk de website
Screenshot 2023 07 19 at 23 05 37

Mooie samenwerking

Ons team van ervaren webontwikkelaars heeft intensief samengewerkt met Blik.nl om een website te ontwerpen die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en efficiënt. We hebben de nieuwste technologieën en best practices in webontwikkeling toegepast om een naadloze online ervaring te bieden voor zowel Blik.nl als hun klanten.

Het resultaat is een website die snel laadt, gemakkelijk te navigeren is en die de klanten van Blik.nl een intuïtieve en plezierige online ervaring biedt. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de website volledig responsief is, zodat deze er geweldig uitziet en perfect werkt op alle apparaten en schermgroottes.

Screenshot 2023 06 08 at 15 37 18

Hoger niveau

We zijn bijzonder trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om te zien hoe de nieuwe website van Blik hun online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt. Bekijk het project op Blik.nl en zie zelf het vakmanschap en de toewijding die we in elk project stoppen.

Screenshot 2023 06 08 at 15 37 33

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon