Webdevelopment

63 A6740

Het technisch realiseren van een ontwerp is een vak op zich. Want het moet niet ongeveer gelijk zijn aan het originele ontwerp, maar het moet kloppen tot op de pixel. En dat is precies waar wij voor gaan.

Wij kennen de pijn van de ontwerper, aangezien we zelf ook ontwerpers zijn. Je wilt dat je ontwerp professioneel uitgevoerd wordt in een goed werkende website die er precies uitziet zoals je het bedoeld had. Dat snappen we. Jouw ontwerp wordt dan ook pixelprecies nagebouwd en we houden natuurlijk rekening met een goede uitwerking op diverse apparaten, van mobiel tot tablet tot desktop computer.

Als je wilt, begeleiden we je al bij het goed opzetten van een website ontwerp, zodat het ook klopt qua indeling en gebruiksvriendelijkheid. Ook bij het visual design geven we graag advies, omdat het belangrijk is om goed te weten welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn bij het ontwikkelen van een goede responsive website.

Development omgeving

We beschikken over een goed geoptimaliseerde development omgeving die is opgedeeld in drie delen: local, staging en production. In de local omgeving wordt de website ontwikkeld, in de staging of testomgeving kunnen wij - en de klant - de aanpassingen uittesten voordat we het live in productie doorvoeren. Dit alles loopt via een GIT-repository (versie-beheer). Hiermee kunnen we stabiel en verantwoord ontwikkelen en publiceren (deploy) en kunnen we altijd een stapje terug.

Op zoek naar een webdeveloper met oog voor detail?

Wij gaan graag voor je aan de slag.

Werkwijze6
Loading icon