Webdesign

63 A7241

Webdesign

Webdesign is het ontwerpen en ontwikkelen van websites op het internet. Wij helpen bedrijven en organisaties met het ontwerpen en ontwikkelen van goed uitgedachte, gebruiksvriendelijke en mooi uitziende maatwerk websites, zodat zij hun online doelen kunnen verwezenlijken.

Wij staan als vakkundige ontwerpers en ontwikkelaars dagelijks voor onze klanten klaar om hen te helpen om hun digitale droom te verwezenlijken.

Samen

Als wij voor jullie een website gaan ontwikkelen, zorgen we ervoor dat we een goed beeld hebben van wie jullie doelgroepen zijn, wat hun doelen zijn en wat jullie doelen zijn. Jullie hebben verstand van jullie business en wij van de onze. Eén plus één is drie!

Wil je weten hoe we dit precies doen, bekijk dan onze werkwijze.

Werkwijze4

CMS (content management systeem)

Als CMS maken we gebruik van Craft CMS. Dit veelzijdige en gebruiksvriendelijke systeem is een stabiele basis voor een website zoals deze. Craft CMS is een maatwerk systeem en wordt door ons per website ingericht naar de wensen van de klant. Op deze manier kunnen we de website ook aan de achterkant zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken, waardoor de website makkelijk en snel door jullie bij te houden is.

Lees hier verder over Craft CMS.

Responsive

De websites die we ontwerpen zijn altijd responsive, wat betekent dat de vormgeving van de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het beeldscherm waarop deze bekeken wordt. Op een desktop zal de website dus een ander voorkomen hebben dan op een mobiel of tablet. Qua uitstraling zal de website hetzelfde blijven, maar qua positionering en onderverdeling zullen de verschillende weergaven op de verschillende apparaten op goed doordachte wijze geoptimaliseerd worden. Hierdoor is de website op alle gangbare apparaten te gebruiken en is een aparte mobiele versie van de website niet noodzakelijk.

Meer weten over webdesign?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Loading icon