Webapplicaties

Jouw webapplicatie is een complex technisch product en er zit veel ontwikkeltijd in. Dat begrijpen we. We gaan er dan ook voorzichtig mee om, zonder zachtzinnig te zijn.

Het is jouw kindje

Je hebt een product dat technisch goed in elkaar zit, maar het mist de juiste vormgeving. Wij gaan er graag mee aan de slag, maar niet als een olifant in een porseleinkast. Want het blijft natuurlijk wel jouw kindje.

Een sterk eindproduct

We voorzien jouw complexe webapplicatie van een aantrekkelijk en begrijpelijk ontwerp, waarin jouw kennis en de onze samenkomen. Zo wordt jouw applicatie logisch in gebruik, heel mooi en vooral heel erg doeltreffend.

Rotterdamse Leerroutekaart 4

Gebruiksvriendelijke en succesvolle vormgeving

Je bent in staat je website of applicatie technisch te realiseren, maar een gebruiksvriendelijke en succesvolle vormgeving realiseren vind je lastig. Bij PixelDeluxe denken we daar anders over, omdat interaction design onze specialisatie is. Daardoor maken we je project beter dan je dacht dat het kon worden. En dat doen we samen met jou.

Inventarisatie en prioriteren

We starten met het maken van een inventarisatie van de applicatie en we stellen, samen met jou, de prioriteiten. Wat gaan we aanpakken? Wat kan er beter? Waar gaan we onze aandacht op richten? Wat zijn jouw wensen en: wat is onze visie hierop?

User stories

We werken samen met jou user stories uit, die de basis gaan vormen van het interaction design. Hierna gaan we in korte sprints aan de slag. Ook tijdens deze fases hebben we nauw contact. Tijdens het hele project gaan we gezamenlijk aan de slag.

Interaction design

Als een architect gaan we aan het werk. We tekenen de basis en houden rekening met alle functionaliteiten. We brengen de complexiteit terug naar eenvoud. We gaan via een doordacht interaction design naar een simpel en doeltreffend ontwerp. We produceren zo min mogelijk restmateriaal: we maken wireframes waar nodig, maar doen het zonder waar het kan. Het middel moet geen doel op zich worden.

Uitwerken responsive en pixel perfect templates

Dit ontwerp zetten we om in responsive HTML/CSS templates, die we daarna aan jullie overdragen. Ook hierna houden we natuurlijk contact. De lijnen blijven kort, want ook bij de realisatie kunnen er uitdagingen opdoemen. En samen kunnen we die zeker aan.

Kunnen we jou helpen je applicatie gebruiksvriendelijker te maken?

We denken graag met je mee!

Loading icon