Onderhoud

63 A6740

Nadat je website live gegaan is, gaan de technische ontwikkelingen door. Om het CMS veilig te houden en goed te laten functioneren, verschijnen er regelmatig updates. Bij het afnemen van de optionele post onderhoudsstrippenkaart (zie verderop onder Stelposten) controleren wij maandelijks op updates en als die beschikbaar zijn, voeren wij die uit.

Werkwijze4

Strippenkaart

We helpen je graag met het realiseren van je digitale project, maar ook daarna gaat de deur bij ons niet op slot. Want: is er iets zo veranderlijk als de digitale wereld? De technische ontwikkelingen staan nooit stil en de veiligheidseisen ook niet. Daarom bieden wij een Onderhoudsstrippenkaart aan.

Op deze strippenkaart staat een urentegoed, wat gebruikt kan worden voor kleine aanpassingen, het oplossen van incidenten of bijvoorbeeld het verhuizen van de website. Bovendien controleren we maandelijks op updates van het Craft CMS en de gebruikte plug-ins en verwerken die als ze er zijn. Zo blijft je website up-to-date en maak je de kans op een geslaagde hackpoging zo klein mogelijk.

Uiteraard wordt alvorens we gaan updaten een actuele backup gemaakt. Tevens wordt er gekeken of de website nog goed werkt op de diverse webbrowsers en apparaten. Na uitvoering van de werkzaamheden is er een overzicht beschikbaar van de geleverde uren en de resterende uren op de strippenkaart. Zodra de strippenkaart vol is, wordt er een nieuwe aangeboden.

Periodiek beheer

Om er zeker van te zijn dat je website altijd goed werkt en up-to-date is, zodat de kans op een geslaagde hackpoging of andere ongewenste verrassingen zo klein mogelijk is, bieden we een periodiek beheer abonnement aan.

Er komen vaak nieuwe updates uit van Craft CMS en van diverse plugins. Binnen dit abonnment zorgen wij ervoor dat deze updates op tijd worden uitgevoerd. Zo wordt er pro-actief verstoringen gesignaleerd, direct aangepakt, of beter nog: voorkomen.

Onderhoud overnemen

Ook voor een Craft CMS website die wij niet zelf gebouwd hebben, kunnen wij het onderhoud verzorgen. Neem even contact met ons op over de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over onze strippenkaart?

Laat het ons weten!

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.