Apps

Een app moet echt iets toevoegen aan iemands mobiele telefoon. Het ontwerp van een app moet dus ook overzichtelijk, aantrekkelijk en functioneel zijn. En hé, het is jouw app, dus hij moet wel uniek zijn!

Altijd gebruiksvriendelijk

We blijven interaction designers, dus ook dit ontwerp wordt natuurlijk gebruiksvriendelijk. Niet gewoon een mobiele versie van je site in een app, maar meer dan dat. Zodat hij ook gebruikt gaat en blijft worden.

Geschikt voor diverse platforms

Natuurlijk wordt het ontwerp van jouw app geschikt voor iOS, Android en Windows. En als je wilt, ook voor tablets. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoe groot is jouw fantasie?

Van een idee naar een template

Je hebt een idee voor een innovatieve app. Zo'n app waar niemand eigenlijk zonder wil. Goed plan! Wij verzorgen het ontwerp graag voor je en kunnen zelfs de bouw voor je begeleiden.

Orange apps c941eefdfe40741541d6d4c868ce9e64
Een app als tool

De mogelijkheden van een app op je smartphone of tablet zijn groot. De extra functionaliteiten die deze apparaten hebben, maken bijna alles mogelijk. Met internet, een camera, gps, een kompas en een gyroscoop kan je al een heleboel doen, maar als je daarnaast de koppeling maakt met andere systemen zijn de mogelijkheden echt eindeloos.

Een goed ontwerp

Het aanbod van apps is groot en alleen de beste overleven. Een goed ontwerp, dat zowel functioneel is als aantrekkelijk, is dus een must. Wij zijn en blijven interaction designers, dus dat klusje kun je wel aan ons overlaten. Kom jij maar met je idee, dan gaan wij ermee aan de slag.

Gezamenlijk proces

En nee, dat betekent niet dat je niets van ons zult horen tijdens het ontwerp. Het is namelijk belangrijk dat we deze weg samen bewandelen. We starten met jouw input tijdens een goed gesprek en dan laten wij onze blik er eens goed over gaan. Daarna gaan we weer met elkaar in gesprek en dat blijven we totdat de ontwerpen helemaal naar wens zijn.

Technische realisatie

Zoek je een partij voor de technische realisatie van je app? Ook dat kan. We hebben deskundige partners waar we dat samen mee doen. Zo kunnen we het hele proces voor je begeleiden: vanaf jouw eerste idee tot en met de lancering in de store!

Heb jij het perfecte idee?

We werken graag met je samen!

Loading icon