ProDelta

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment

Opgeleverd

Multisite oplossing in Craft CMS 3

PixelDeluxe heeft samen met MatZwart en Kirsten Fabels voor ProDelta een multisite oplossing ontwikkeld, waarbij verschillende meertalige websites zijn ondergebracht in één centraal CMS. Iedere website heeft een eigen domeinnaam. Onder andere de verschillende werkmaatschappijen van ProDelta en het kraanverhuurbedrijf Hovago zijn via één Craft CMS te onderhouden.

Bekijk de website
Prodelta2

Ik ben zo blij met jullie. Wat een prachtige websites zijn het geworden.

— Leonique van Prooijen, ProDelta

Prodelta4

Een hecht projectteam

Samen met hen en de gepassioneerde mensen van ProDelta hebben we een eindresultaat neergezet waar we samen erg trots op zijn. Onze partner MatZwart heeft alle video's, fotografie en redactie gedaan voor deze websites. Kirsten Fabels heeft de mooie ontwerpen gemaakt en wij hebben geholpen met het concept en vervolgens de technische ontwikkeling gedaan van deze meertalige websites.

Sinds 1946

Net na de oorlog is dit familiebedrijf opgericht door de heer Baris. Een begrip in Rotterdam en omstreken. Ze verkochten Amerikaanse trucks die achtergelaten waren door de geallieerden na de bevrijding. Op diverse plaatsen in Nederland en daarbuiten moesten de puinhopen opgeruimd worden en zij zorgden voor de apparatuur, zoals trucks, bulldozers en kranen. Later zijn daar ook de real estate en investeringsdochters aan toegevoegd.

Diverse extra's

We hebben voor de verschillende websites een oplossing gemaakt waarbij de homepages zijn voorzien van prachtige video's met tekst er overheen. Verder hebben we een filtercomponent ontwikkeld waarbij diverse objecten te filteren zijn en door te bladeren. Vervolgens is deze informatie te exporteren naar een mooi opgemaakte PDF, zodat er geen aparte sheets meer ontwikkeld te hoeven worden.

Prodelta6

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon