Hovago

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Website als onderdeel van ProDelta multisite oplossing

PixelDeluxe is door Hovago gevraagd hun website te ontwerpen en ontwikkelen. Op de website kunnen klanten en prospects een beeld krijgen van het huidige assortiment. Alle kranen staan erop met alle specificaties erbij.

Bekijk de website

Over Hovago

Hovago is een kraan verhuurbedrijf dat onderdeel uitmaakt van de ProDelta holding. Ze verhuren kraanwagens tot enorme kranen zoals bijvoorbeeld Mammoet gebruikt om de zwaarste objecten op te tillen. Sinds 1946 zijn ze specialist in zwaar materieel om zware ladingen te verplaatsen.

Screencapture hovago cranes 2020 05 04 11 00 21

Time saved

Specsheets altijd up-to-date

Als uitbreiding op de multisite oplossing voor ProDelta hebben we het ontwerp en realisatie gedaan voor nog een site voor de multisite oplossing. Hierin zitten vier talen en een module om alle kraanspecificaties makkelijk in te vullen. Deze worden nu alleen nog in de website up-to-date gehouden, en kan de specs ook vanaf daar exporteren naar PDF, zodat er nooit meer meerdere versies van specsheets gemaakt hoeven worden.

Screencapture hovago csr 2020 05 04 11 02 04

Heerlijk dat we de specsheets niet meer zelf hoeven op te maken, dat scheelt heel veel tijd!

— Tiemen Reitsma, international sales manager

Paginablokken

We hebben een website ontwikkeld die eenvoudig zelf te onderhouden is via een centraal en gebruiksvriendelijk Craft CMS. Op iedere pagina hebben ze de mogelijkheid om deze naar eigen wens op te bouwen met diverse soorten componenten, zoals tekst, verschillende maten afbeeldingen, een carrousel of fotogrid, een tabel of call to action.

Screencapture hovago about hovago about hovago 2020 05 04 11 01 40

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon