Stripe integratie voor maatwerk Craft CMS websites

Creditcard stripe craftcms

Bij PixelDeluxe begrijpen we dat een naadloze en veilige betaalervaring cruciaal is voor het succes van je website. Daarom bieden we geavanceerde Stripe-integratie aan voor al onze maatwerk Craft CMS websites. Of je nu abonnementen aanbiedt of eenmalige betalingen wilt accepteren, Stripe is de ideale oplossing voor jou.

Waarom Stripe kiezen?

Stripe is een van de meest betrouwbare en flexibele betalingsproviders ter wereld. Het biedt robuuste beveiligingsmaatregelen, een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan betalingsmogelijkheden, waaronder SEPA-overboekingen, creditcards en meer. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten eenvoudig en veilig kunnen betalen.

Toepassingen van Stripe-integratie

We hebben succesvolle Stripe-integraties uitgevoerd voor verschillende klanten, zoals:

  • Drumbook Online: Een platform waar klanten abonnementen kunnen afsluiten voor exclusieve drumlesinhoud. Betalingen worden veilig verwerkt via SEPA-overboekingen.
  • Familie van Oordt: Een familiewebsite met abonnementsfunctionaliteit voor het bijhouden van familiegeschiedenissen en -evenementen. Ook hier zorgen SEPA-betalingen voor gemak en veiligheid.
  • Klublangemensen.nl: Een community website met abonnementen voor leden. Dankzij de Stripe-integratie kunnen leden eenvoudig hun lidmaatschapsbijdragen betalen via SEPA.
  • Bedrijfsjurist op afstand: Een platform dat juridische diensten op abonnementsbasis aanbiedt. Klanten kunnen hun abonnementsgeld veilig en gemakkelijk voldoen via SEPA-overboekingen.

Hoe werkt Stripe-integratie?

Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat de Stripe-integratie naadloos aansluit bij de behoeften van jouw website. Of het nu gaat om een eenvoudige betaalpagina of een geavanceerd abonnementsmodel, we zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Met Stripe kunnen jouw klanten eenvoudig betalingen doen via SEPA, wat vooral handig is voor Europese klanten die liever geen creditcard gebruiken.

Voordelen van Stripe-integratie

  • Veiligheid: Geavanceerde fraudedetectie en -preventie.
  • Flexibiliteit: Ondersteuning voor meerdere betalingsmethoden.
  • Gemak: Eenvoudige integratie met Craft CMS.
  • Betrouwbaarheid: Realtime betalingsverwerking en -rapportage.

Wil je meer weten over hoe Stripe-integratie jouw Craft CMS website kan verbeteren? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en hoe we jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen met veilige en efficiënte betalingsoplossingen.

Laat ons je helpen met een veilige en efficiënte betaaloplossing.

Vraag naar de mogelijkheden voor jullie webtoepassing.

Loading icon