Ook onze transitie

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Craft CMS 4 website

We zijn trots om onze nieuwste samenwerking te presenteren: de volledige transformatie van OokOnzeTransitie.nl, ontwikkeld in partnerschap met de campagne strategen van Meute. Ons team en dat van Meute hebben met passie en toewijding gewerkt aan dit project, waarbij we de nieuwste versie, Craft CMS 4, hebben gebruikt om een dynamische, responsieve en gebruiksvriendelijke website te creëren.

Bekijk de website

Vrij invulbaar

OokOnzeTransitie.nl is een platform dat zich inzet voor duurzaamheid en de transitie naar een groenere toekomst. Het was onze taak om een website te bouwen die deze waarden weerspiegelt en bezoekers aantrekt met een intuïtieve navigatie en aantrekkelijk design.

Met Craft CMS 4 hebben we een op maat gemaakte website kunnen bouwen die perfect aansluit bij de behoeften van OokOnzeTransitie.nl. De flexibiliteit van dit contentmanagementsysteem stelde ons in staat om een unieke gebruikerservaring te creëren, met gepersonaliseerde content en interactieve elementen.

Screenshot 2023 06 08 at 16 20 18
Screenshot 2023 06 08 at 16 20 29

Veilig en makkelijk te beheren

De nieuwe website van OokOnzeTransitie.nl is snel, veilig en makkelijk te beheren, dankzij de kracht van Craft CMS 4. We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om te zien hoe deze website bijdraagt aan de groene transitie.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon