GHM Eclatec

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign, 2016

Opgeleverd

3 websites met 1 Craft CMS

GHM Eclatec is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inrichten en verlichten van de openbare ruimte. Ze zijn een Nederlandse dochter van de al meer dan 100 jaar oude Franse bedrijven GHM en Eclatec. Ze zijn verantwoordelijk voor veel van het straatmeubilair en de verlichting die je vindt in Franse, Duitse en Nederlandse steden.

Bekijk de website

De vraag

Maak een website met de complete catalogus van het GHM-Eclatec assortiment, in meerdere talen, met voor iedere taal een eigen domein. Zorg voor een frisse website met een gemakkelijke, duidelijke navigatie, bruikbaar op desktop, tablet en smartphone en een snel overzicht van de producten met daarbij korte omschrijvingen.

Het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem Craft maakt het mogelijk om verschillende websites vanuit één beheersomgeving bij te houden. Dat was dus direct onze keuze! Bovendien maakten we het ontwerp zoals altijd responsive design, zodat de websites goed bruikbaar zijn op verschillende beeldformaten.

De oplossing

Door de nieuwe website van GHM-Eclatec te bouwen in het Craft CMS werd het mogelijk om de verschillende websites vanuit één beheeromgeving bij te houden. Zo hoeft ieder product maar één keer geplaatst te worden en komt het daarna, voorzien van de juiste afbeelding en teksten terug op de verschillende domeinen. De documenten zijn wel taalafhankelijk, terwijl het beeldmateriaal algemeen blijft. Bovendien is er de keuze om een product in een bepaalde taal wel of juist niet terug te laten komen. Makkelijk!

Screencapture ghm eclatec nl producten verlichting 2020 08 28 14 34 53

Onze hele catalogus is voor iedereen toegankelijk en altijd actueel!

— Martin van Stigt Thans

Screencapture ghm eclatec nl producten masten uithouders klassiek gietijzer vendome 2020 08 28 14 35 49

Het resultaat

Het nieuwe, heldere en overzichtelijke ontwerp is natuurlijk responsive, zodat de website op ieder beeldformaat goed te gebruiken is en er overal aantrekkelijk uitziet. Zo is er geen aparte mobiele versie van de website nodig en wordt hij door Google beloond met een beter zoekresultaat.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon