BO Akkerbouw

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Website met Craft CMS 3

Brancheorganisatie Akkerbouw heeft ons gevraagd een nieuwe website voor ze te ontwerpen en ontwikkelen op basis van een bestaande huisstijl. In samenspraak met de ontwerpster van hun huisstijl hebben we een mooi ontwerp voor de website opgezet. Zoals altijd hebben we weer veel aandacht besteed om de vormgeving pixelprecies over te zetten in het uiteindelijke resultaat.

Bekijk de website

De vraag

De vraag was om een website te ontwikkelen die vrij in gebruik was en zelf eenvoudig aan te passen of aan te vullen. Er is een module ontwikkeld met onderwerpen die automatisch als aanklikbare cirkels worden getoond. Deze worden opgebouwd op basis van het aantal subpagina's die onder deze sectie vallen.

Screencapture bo akkerbouw nl dit doen wij 2021 09 29 10 38 16

Kennisbank

Zo was er ook de wens om een Kennis en Innovatiegedeelte aan de website toe te voegen die eenvoudig in het gebruik is voor de doelgroepen van BO Akkerbouw. Zo kunnen bezoekers eenvoudig het juiste project vinden uit een lijst projecten die BO Akkerbouw heeft gedaan. Door middel van filters en sorteringsmogelijkheden is binnen een paar kliks de juiste voorgetoverd.

Screencapture bo akkerbouw nl kennis en innovatie projecten 2021 09 29 11 32 22

Ze hebben in een korte tijd een prachtig ontwerp gemaakt en precies zo uitgevoerd. Erg mooi!

— André Hoogendijk, directeur BO Akkerbouw

Dietmar reichle cai X9 Qlo Fc8 unsplash
Screencapture bo akkerbouw nl nieuws 2021 09 29 10 24 32

Resultaat

Het resultaat is een mooie en goed uitziende website met prachtig beeldmateriaal wat er voor zorgt dat wij erg trots zijn op het eindresultaat.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon