Webdevelopment

Het technisch realiseren van een ontwerp is een vak op zich. Want het moet niet ongeveer gelijk zijn aan het originele ontwerp, maar het moet kloppen tot op de pixel. En dat is precies waar wij voor gaan.

Ben jij ontwerper en wil je graag dat je ontwerp professioneel wordt uitgevoerd in een goed werkende website die er precies zo uitziet zoals je het bedoeld had? Wij kennen de pijn van de ontwerper, aangezien we zelf ook ontwerpers zijn. Het ontwerp wordt pixelprecies nagebouwd en we houden ook rekening met een goede uitwerking op diverse apparaten, van mobiel, tablet tot desktop computer.

Vaak begeleiden we ontwerpers bij het goed opzetten van een website ontwerp, zodat het ook klopt qua indeling en gebruiksvriendelijkheid. Ook begeleiden we ze met het visual design, omdat het belangrijk is om goed te weten welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn bij het ontwikkelen van een goede responsive website.

Development omgeving

PixelDeluxe beschikt over een goed geoptimaliseerde development omgeving die is opgedeeld in drie delen: local, staging en production. In de local omgeving wordt de website ontwikkeld, in de staging of testomgeving kunnen jullie aanpassingen uittesten voordat we het live in productie doorvoeren. Dit alles loopt via een GIT-repository (versie-beheer). Hiermee kunnen we stabiel en verantwoord ontwikkelen en publiceren (deploy) en kunnen we altijd een stapje terug.

Heb je vragen over de ontwikkeling van onze producten?

Stel ze gerust!