Voedselpioniers

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment

Opgeleverd

2020

Samen met onze partner ontwerpbureau Studio Brandenburg, hebben we een website ontwikkeld voor de Gemeente Rotterdam. De website geeft uitleg aan leerlingen en studenten wat er allemaal te doen is in de Food industrie in Rotterdam.

Thema's

De gemeente Rotterdam vroeg ons, Studio Brandenburg en PixelDeluxe om een website te ontwikkelen die een beter beeld geeft van wat er allemaal te doen is in de Food branche in Rotterdam en omstreken. Er is informatie te vinden binnen diverse thema's binnen de Food sector, zoals: Energie, Afval, Logistiek, Gezondheid en High-tech.

Screencapture voedselpioniers nl uitdagingen 2020 08 28 17 24 06
Screencapture voedselpioniers nl rotterdam ontdek 2020 08 28 17 21 50

Voorbeelden

Door de vele voorbeelden krijgt de bezoeker van de website een beter beeld van wat er te doen is op het gebied van de levensmiddelensector. Een bedrijf dat met appelschillen leer maakt, een drijvende koeienstal of een champion kweker in de kelder van Tropicana.

Screencapture voedselpioniers nl sluit je aan 2020 08 28 17 22 43

Drempelvrije overheidswebsite

Overheidswebsites moeten tegenwoordig allemaal drempelvrij (WCAG 2.0) zijn uitgevoerd. Dit wil zeggen dat ook mensen met een visuele of auditieve beperking, de website ook goed moeten kunnen benaderen. Dus zo ook de website van Voedselpioniers. Dus wij hebben de website bedienbaar gemaakt via pijltjestoetsen en we hebben een voorleesfunctionaliteit ingebouwd.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon