Blauwwind

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Meertalige projectwebsite in Craft CMS 3

Blauwwind is een consortium van diverse grote bedrijven die gezamenlijk een windpark voor de kust van Vlissingen realiseren. PixelDeluxe is gevraagd om hun website te restylen en bouwen. Onze partner Matzwart is verantwoordelijk voor de video's en de redactie van de inhoud.

Bekijk de website
Blauwwind Photos Trip Aeolus 2020 07

Zelf te onderhouden

De vorige website van Blauwwind was door de complexiteit van het CMS niet door henzelf te onderhouden. Ze wilden graag een overzichtelijke, heldere, professionele website waar ze veel vrijheid hadden in de opmaak van pagina’s en die ze zelf eenvoudig konden bijwerken.

Craft CMS is de oplossing

Met deze vraag lag de oplossing voor de hand: een nieuwe website in het Craft CMS. Dit systeem maakt het mogelijk om maatwerk aan zowel de voor- als de achterkant van de website te leveren. Zo is het echt in te richten naar de wensen van de klant en wordt het bijwerken van de website eenvoudig.

Om op de homepage de grootsheid van het Blauwwind project direct duidelijk te maken, start de website direct met de prachtige video’s van MatZwart in een zogenaamde etalage video functionaliteit.

Matt hardy 6 Ar T Tluciu A unsplash2

Foto: Sebastian Voortman, Pexels

825.000 huishoudens worden dadelijk voorzien van groene stroom.

Eindresultaat

Veel vrijheid

Om het mogelijk te maken de opmaak van de pagina’s naar eigen believen te variëren, ontwikkelden we een toolbox van verschillende pagina onderdelen, die naar eigen inzicht gebruikt kunnen worden. Alle blokken passen mooi bij elkaar, zodat Blauwwind de pagina’s flexibel kan invullen, maar het ontwerp altijd blijft passen bij het geheel.

Met de nieuwe website heeft Blauwwind zelf de regie in handen. Zij bepalen waar en wanneer er aanpassingen gedaan worden en hoe die eruit zullen zien. Hiermee zijn ze in staat gedurende het hele traject partners, omwonenden en andere geïnteresseerden op een aantrekkelijke manier te informeren over hun project.

Blauwwind home