Ruimte voor de nieuwe akker

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Multisite website met Craft CMS

Ruimte voor de nieuwe akker is een initiatief van de branche organisatie om meer aandacht te vestigen op al het moois dat de akkerbouw ons land te bieden heeft. Met speelse illustraties en felle kleurvlakken biedt PixelDeluxe een mooie website die netjes aansluit op de stijl van de posts en video’s van de campagne. Vanaf nu kan BO-Akkerbouw haar campagne vanaf een centraal punt voortzetten en kunnen bezoekers alle ontwikkelingen gemakkelijk volgen.

Bekijk de website

Multisite

Ruimte voor de nieuwe akker is een multisite oplossing. Wat betekent dat deze anders uitziende website aan het cms van BO-akkerbouw gekoppeld is en ook vanaf daar te bewerken is. Zo blijft het aantal accounts beperkt en het doen van aanpassingen binnen beide websites een koud kunstje.

Scroll-to

Een campagne website moet kort en krachtig haar boodschap overbrengen. Daarom hebben we een one page website gebouwd met een scroll-to functionaliteit. De verschillende secties op de pagina zijn snel te bereiken door op de titels in het menu te klikken, de website scrollt dan automatisch naar de juiste plek.

Flexibel

Ook hebben we de website zo ontworpen dat de content erg flexibel in te richten is en dat we de structuur en het ontwerp snel aan kunnen passen. Zo houden we rekening met eventuele toekomstige campagnes. Als er dus een nieuwe campagne opgezet wordt kunnen we de website hier in relatief weinig stappen op aan laten sluiten.

Ruimtevoordenieuweakker

Ben je net als BO-Akkerbouw op zoek naar een sterke campagne website?

Laat ons met je meedenken.

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.