Nieuwsbegrip Vlaanderen

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment, 2018

Opgeleverd

Website met licentiebeheer in Craft CMS 3

Nieuwsbegrip is, voor de meeste schoolgaande kinderen, een bekend begrijpend lezen methode, ontwikkeld door CED-Groep. PixelDeluxe heeft samen met de ontwerpers van L5 de website ontwikkeld voor de Vlaamse versie van Nieuwsbegrip. De website was eerder op basis van Flash, maar dat is een verouderde technologie.

Bekijk de website

Licenties

Nieuwsbegrip is een onderwijsmethode voor begrijpend lezen. Iedere week kan een onderwijzer een nieuwe les downloaden en door de leerlingen laten doen. Een Vlaamse school neemt een abonnement op de website en beheert zelf de toegang van de onderwijzers tot het systeem.

Nieuwsbegrip be mijn nieuwsbegrip materiaal vnb1837c 2018 09 14 14 02 00
Nieuwsbegrip be account login 2018 09 14 14 01 32

Geautomatiseerd licentiebeheer

Men begint met een proeflicentie en als deze bijna afgelopen is, worden er automatisch mails verstuurd om een echte licentie af te nemen. Dit gaat volautomatisch en de licenties zijn automatisch te verlengen. Alle licentiehouders zijn eenvoudig te beheren en ook te exporteren naar Excel zodat er statistieken op losgelaten kunnen worden.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon