Filmhuis Gouda

Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Craft CMS website met ticket integratie

Opgeleverd

maart 2024

In de samenwerking met Filmhuis Gouda en ontwerpster Kirsten Fabels hebben we een unieke kans gegrepen om de culturele waarde van het filmhuis te verweven met de moderne mogelijkheden van webdesign en -ontwikkeling. Ons doel was een digitale beleving te creëren die zowel trouw blijft aan de essentie van Filmhuis Gouda als bezoekers uitnodigt tot het verkennen van het actuele filmaanbod.

Bekijk website
Filmhuis gouda scherm01

Uitdaging

Filmhuis Gouda staat bekend om zijn zorgvuldig geselecteerde collectie van zowel klassieke meesterwerken als moderne cinematografische kunst. De uitdaging lag in het ontwerpen van een online platform dat deze diversiteit respecteert, promoot en toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Onze aanpak

Door nauw samen te werken met het team van Filmhuis Gouda en de ontwerpster Kirsten Fabels, hebben we een website ontworpen en ontwikkeld die de kernwaarden van het filmhuis belichaamt. We hebben gebruikgemaakt van moderne webtechnologieën om een responsieve, toegankelijke en visueel aantrekkelijke site te bouwen. Een innovatief aspect van het project was de integratie van Ticketlab, waardoor bezoekers moeiteloos online tickets kunnen kopen en reserveren. Deze naadloze integratie verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar stimuleert ook de online verkoop.

Filmhuis gouda scherm06
Filmhuis gouda scherm02

Daarnaast hebben we een dynamisch weergavesysteem met masonry tegels geïmplementeerd, waarbij de inhoud zich intelligent aanpast aan verschillende schermgroottes. Dit zorgt ervoor dat de website er op elk apparaat perfect uitziet, of het nu een desktop, tablet of smartphone is. De flexibele kolommen van de masonry tegels schikken de inhoud op een esthetisch aangename manier, wat bijdraagt aan een visueel boeiende en gebruiksvriendelijke interface.

Resultaten

De nieuwe website van Filmhuis Gouda is een meesterwerk dat zowel de toekomstige ambities van het filmhuis weerspiegelt. Met de geavanceerde Ticketlab integratie en de responsieve masonry tegels biedt het platform een verbeterde gebruikerservaring en een gestroomlijnde toegang tot filmselecties en evenementen. Sinds de lancering hebben we een significante toename in online boekingen en engagement waargenomen, wat bewijst dat een goede synergie tussen technologie, design en cultuur een winnende combinatie is.

Screenshot 2024 03 14 at 11 16 55

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon