Associatie Nederlandse Tandartsen

Icon previous project Icon portfolio overview
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Interaction design, 2015

Opgeleverd

UI/UX designs van website

De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is dé belangenbehartiger van tandartsen, een snel groeiende beroepsorganisatie met een eigen geluid. Zij zetten zich in voor een beter imago van de beroepsgroep en blijven strijden tegen bureaucratie.

De vraag

De ANT heeft ons gevraagd om met een opzet te komen voor een nieuwe website met een speciaal gedeelte waar leden extra functionaliteiten kunnen krijgen, zoals downloads, kennisbank en nog veel meer.

Screencapture ant tandartsen nl themas 2020 09 04 13 33 39

Een goed ontwerp maakt dat de leden van ANT graag gebruik maken van onze website.

— Jan Willem Vaartjes

ANT Page

Onze oplossing

Wij zijn aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een functioneel ontwerp op basis van alle wensen die er waren. Deze hebben we geïnventariseerd en verwerkt in wireframes. Dit werd in overleg met de technische partij die het ging ontwikkelen gedaan, om zo een zo goed mogelijk eindresultaat te bereiken. Na deze fase zijn alle schermen uitgewerkt in user interface designs. Dat wil zeggen dat alle pagina's zijn vormgegeven conform de nieuwe, door ons ontwikkelde stijl.

Het resultaat

We zijn erg trots op de nieuwe website die door Dockbite is gebouwd. Wij hebben hierover de art directie gevoerd en hij is gevuld door de klant zelf.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Geef ons een belletje dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.