Jullie gecertificeerde Craft CMS Partner in Rotterdam

Bij PixelDeluxe geloven we in het leveren van digitale ervaringen die niet alleen voldoen aan jullie verwachtingen, maar deze ook overtreffen. Als trotse Craft CMS partner, gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte, dynamische websites, zetten we ons in om jullie online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Craftcms partner

Waarom kiezen voor PixelDeluxe als jouw Craft CMS Partner?

  • Op maat gemaakte oplossingen: Elk bedrijf is uniek. Daarom verdienen jullie een website die specifiek is afgestemd op jullie merk, behoeften en doelstellingen. Als Craft CMS experts, bieden we op maat gemaakte oplossingen die jullie digitale visie tot leven brengen.
  • Gebruiksgemak: Craft CMS staat bekend om zijn intuïtieve beheerdersinterface, waarmee je moeiteloos content kunt beheren en actualiseren. Wij zorgen ervoor dat jullie volledige controle hebben over jullie website, zonder in te boeten aan functionaliteit of design.
  • SEO-geoptimaliseerd: Een website is pas effectief als deze gevonden wordt. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jullie zichtbaarheid wordt vergroot en jullie beter scoren in de zoekresultaten.
  • Veiligheid & betrouwbaarheid: In het digitale tijdperk zijn veiligheid en betrouwbaarheid essentieel. Onze Craft CMS websites zijn beveiligd tegen online bedreigingen, zodat jullie en jullie bezoekers met een gerust hart kunnen surfen.

Onze werkwijze

  1. Ontdekken: Elk project begint met een uitgebreid gesprek waarin jullie wensen, doelen en de scope van het project worden vastgesteld.
  2. Ontwerpen & ontwikkelen: Met jullie visie als leidraad, ontwerpen en ontwikkelen we een website die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.
  3. Testen & optimaliseren: Voordat we live gaan, testen we uitvoerig om ervoor te zorgen dat jullie website soepel werkt op alle apparaten en browsers.
  4. Lancering & ondersteuning: Na de lancering blijven we beschikbaar voor ondersteuning en optimalisaties, zodat jullie website blijft presteren.

Maak vandaag nog de stap met PixelDeluxe

Klaar om jullie online aanwezigheid te transformeren met een website die net zo uniek is als jullie bedrijf? Neem vandaag nog contact op met PixelDeluxe, jullie Craft CMS partner, en laten we samen iets geweldigs bouwen.

Bel 010-413 10 53

Stuur een mail

Loading icon