Sil op school

Icon previous project Icon portfolio overview Icon next project
Icon mobile swipe

Swipe voor meer projecten

Project

Webdevelopment

Opgeleverd

Website met licentiebeheer in Craft CMS

Sil op school is een kleuterprogramma voor kinderen in de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs. Het is ontwikkeld door CED-Groep die ons hebben gevraagd om voor hen de nieuwe website te ontwikkelen. Onze partner L5 heeft de vormgeving hiervoor gedaan.

Bekijk de website
Silopschool Thema

Licenties

Sil op School is een onderwijsmethode voor kleuteronderwijzers. Het is een grote hoeveelheid thema's met bijbehorende lesstof die verdeeld over het jaar gebruikt kan worden in het kleuteronderwijs. Een school neemt een abonnement op de website en beheert zelf de toegang van de onderwijzers tot het systeem.

Geautomatiseerd licentiebeheer

Men begint met een proeflicentie en als deze bijna afgelopen is, worden er automatisch mails verstuurd om een echte licentie af te nemen. Dit gaat volautomatisch en de licenties zijn automatisch te verlengen. Alle licentiehouders zijn eenvoudig te beheren en ook te exporteren naar Excel zodat er statistieken op losgelaten kunnen worden.

Onze oplossing

We hebben een aantrekkelijke website ontwikkeld die eenvoudig te onderhouden is door de onderwijsspecialisten van CED-Groep. Ze kunnen zelf PDFs, teksten, afbeeldingen uploaden en deze worden automatisch op de juiste schaal en in de juiste vakjes geplaatst, waardoor de info ook diverse manieren is te benaderen door de kleuteronderwijzers.

Silopschool Over
Silopschool Archief

Wat fijn om met deze website te werken. Alles werkt fijn en kost ons veel minder tijd.

— Astrid Kraal, CED-Groep

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen. Verbeter je online aanwezigheid met een website die even functioneel als fraai is.

Loading icon