Privacy Wet

We nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid. Je gegevens zijn absoluut veilig en worden nooit aan derden verkocht.

Privacy verantwoordelijke

Neem contact op met: martijn@pixeldeluxe.nl

PixelDeluxe Interaction Design is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG en de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Onze gegevens

PixelDeluxe Interaction Design
Boomgaardsstraat 166
3012XE Rotterdam
KvK 63846829
BTW nummer NL1825.37.432.B02

Jouw persoongegevens bij PixelDeluxe

Hieronder geven we een zo volledige opsomming van hoe PixelDeluxe persoonsgegevens verzamelt en opslaat, en waarom.

Als je een e-mail naar ons stuurt, of als je klant bij ons wordt, verkrijgen we een aantal gegevens van je. We verwerken alleen gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Voor- en achternaam
E-mailadres
(Persoonlijke) website
Telefoonnummer of skypeadres
Bedrijfsnaam
Straat en huisnummer
Woonplaats
BTW nummer

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

  • Als je ons een contact e-mail stuurt, gebruiken we je naam en e-mailadres en/of telefoonnummer om contact met je op te kunnen nemen.
  • Als je bij ons solliciteert, gebruiken we je naam en e-mailadres en/of telefoonnummer om contact met je op te kunnen nemen. Mocht dat niet leiden tot een stage of baan bij ons, dan zullen we je gegevens hierover na 2 jaar verwijderen.
  • Je naam en e-mailadres gebruiken we om je op de hoogte te houden van ons nieuws d.m.v. een digitale nieuwsbrief. Dit doen we alleen als je ons daarvoor toestemming hebt gegeven.
  • Je naam, e-mailadres, website, telefoonnummer, skypeadres en je bedrijfsgegevens worden gebruikt om een offerte te kunnen maken. Om dat mogelijk te maken, zetten we deze gegevens in ons administratiesysteem. Deze gegevens worden tot 5 jaar na ons laatste contact daarin bewaard.
  • Als je klant bij ons bent, worden je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens gebruikt om o.a. facturen te kunnen versturen. Om dat mogelijk te maken, zetten we deze gegevens in ons administratiesysteem. Deze gegevens worden tot 5 jaar na ons laatste contact daarin bewaard.

Door de gegevens te verstrekken geef je me toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Mailingprovider
Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van onze mailingprovider CampaignMonitor.

Diversen
Er zijn nog enkele bedrijven die mogelijk toegang hebben tot jouw gegevens waaronder de boekhouder, onze hostingproviders en ***. Met deze partijen hebben we verwerkersovereenkomsten afgesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over het gebruik van Cookies kun je hier vinden:

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social media
Informatie van onze website kun je delen op social media via Disqus.
Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten PixelDeluxe. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Wanneer je je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, wordt je op een inactieve lijst gezet die niet meer gemaild wordt. Evenwel blijf je nog maximaal twee jaar in het systeem tot we de inactieve lijst volledig verwijderen.
Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.
De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Meldplicht datalekken

Wij zijn ons bewust van deze meldplicht.Worden er persoonsgegevens gemist of verloren, dan melden we dat bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Bij een ernstige datalek of gevaar voor de personen erachter, informeren we de betreffende personen ook rechtstreeks.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, recht op het beperken van de verwerking en recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@pixeldeluxe.nl.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.