SEO

Pexels torsten dettlaff 193003

SEO (Search Engine Optimization), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is belangrijk om hoog te scoren in de zoekmachines. Beetje jammer als jouw prachtige website niet gevonden wordt, toch? Daarom houden wij bij het ontwerpen en bouwen van de website al rekening met de SEO eisen.

“Vroegah” kon je qua SEO nog wegkomen met het plaatsen van witte teksten op een witte achtergrond om zo aan de benodigde zoekwoorden te komen om een hoge plaats in Google te krijgen. Die tijd is echt voorbij.

Bij de bouw van de website zorgen wij ervoor dat alle onderdelen die nodig zijn om je SEO op orde te krijgen, aanwezig zijn. We houden o.a. rekening met de semantiek en we verzorgen in het Craft CMS de tools die je verder nodig hebt. Zo kun je er dus zelf mee aan de slag.

Wil je meer? Dat kan ook. Voor de inhoudelijke optimalisatie werken we samen met SEO marketeers die verstand van zaken hebben, die weten hoe jullie (potentiële) klanten denken en hoe je zoekmachines met jullie website dient te voeden.

Hebben we je interesse gewekt?

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jou product.

Bekijk meer

chevron right

Bekijk ons portfolio.

Werkwijze1