34951

Filteren en sorteren

Recipe sort filtering

Het hebben van filter- en sorteeropties op een website kan een enorme verbetering betekenen voor de gebruikerservaring. Hier zijn enkele redenen waarom:

  1. Gebruiksgemak: Met filter- en sorteeropties kunnen gebruikers gemakkelijker vinden wat ze zoeken, vooral als je website veel content of producten heeft. Dit vermindert de tijd die nodig is om door pagina's te bladeren en kan de efficiëntie van het zoekproces aanzienlijk verbeteren.
  2. Verbeterde navigatie: Het filteren en sorteren van content kan helpen bij het organiseren van informatie op je website en kan de navigatie ervan verbeteren. Dit is vooral handig op e-commerce websites waar gebruikers specifieke productkenmerken kunnen selecteren om hun zoekresultaten te verfijnen.
  3. Klanttevredenheid: Het aanbieden van gepersonaliseerde en relevante zoekresultaten door middel van filters kan de tevredenheid en het engagement van gebruikers verhogen, wat kan leiden tot meer conversies.
  4. Competitief voordeel: Veel gebruikers verwachten tegenwoordig filter- en sorteeropties op websites. Het aanbieden van deze functies kan je een voorsprong geven op concurrenten die deze functies niet bieden.
  5. Data-insights: Het observeren van hoe gebruikers filters en sorteerfuncties gebruiken, kan nuttige inzichten geven over hun voorkeuren en gedrag. Deze informatie kan vervolgens worden gebruikt om je website of productaanbod te verbeteren.

Het is wel belangrijk dat deze functies goed worden geïmplementeerd. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Interesse in deze module?

Bel of mail ons voor meer informatie.

Veel toegepast in websites met functies als:
E-commerce Portfolio Meer verkopen Naamsbekendheid versterken Informeren Gebruiksvriendelijk
Screenshot 2023 07 13 at 20 28 32
Screenshot 2023 07 13 at 20 28 14
Loading icon